Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Krokante roest delen weggeslepen

Het krokante deel deze week aan de kant gewerkt. Dan kan eindelijk de opbouw weer een beetje beginnen. Met een dremel en haakse slijper krijg je elke roest weg. Er blijft dan wel een gat over dat weer dicht moet worden gelast.

DSC_0052[1]

Uiteindelijk wilde ik alleen maar wat aan de vering doen, maar ben nu al een aantal weken bezig met het wegslijpen van rotte krokante bruine korstjes. Eigenlijk is het best wel te overzien, Ik weet nu dat aan de bijrijderskant er een soortgelijk overzet plaatje zit. Daar zit waarschijnlijk een soortgelijk krokant deel, maar ik wil vooral de auto weer lopend krijgen deze maand. Dat stukje is dan maar volgend jaar aan de beurt. Voor de APK is het niet belangrijk, omdat er voldoende stevigheid is door de overzet plaat. Ik wil zelf niet dat het er zo blijft zitten.

 

Categorieën
Archieven