Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Dashboard bovenkant

De dashboard bovenkant moet gemonteerd worden voordat je de ventilatie slurfjes monteert. Anders krijg je de ringen er nauwelijks nog op gestoken. Eigenlijk moet je die zelfs monteren voordat je de klokken erin zet. Dat had ik niet gedaan en moest dus weer de snelheidsmeter uitbouwen om erbij te kunnen. Het is gewoon weer de oude bovenkant.

De bovenkant is me nog te mat, maar dat zal nog wel goed komen met wat cockpit oplap middeltjes. Ook maar meteen de lucht ventilatie roosters geplaatst. Al met al is het dashboard zover dat de ruit erin kan. Dat wordt nog een spannende actie. Omdat de sponning voorheen een amerikaan was en nu naar europees is omgezet. Er is namelijk geen amerikaanse rubber te krijgen voor de ruit.

Categorieën
Archief