Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Fasten seat belts indicatie lampje gevonden

Afgelopen weekend ben ik naar het aircooled winter fest geweest. Ben daar vooral naartoe gegaan om een glaasje te vinden voor het fasten seat belts indicatie lampje te vinden. Het dashboard miste dat glaasje en eigenlijk wilde ik of het glaasje terug of een nieuwe dashboardplaat.

Ik was er al lange tijd niet geweest in Rosmalen. Eigenlijk viel het me tegen. Waar er voorheen er een hele hal met losse onderdelen was, was die er nu niet en maar een beperkt aantal stands met losse onderdelen. Ik heb dan ook geen glaasje kunnen vinden.

Internet heeft me wel geholpen om er eentje te vinden in de US. Goedkoop genoeg om zonder invoerheffing thuis te krijgen.

Nu is het o dat bij de APK alle controle lichtjes het moeten doen bij het op contact zetten. Ik moet nog even uitvogelen hoe dat moet omdat de aansluitbundel ontbreekt, maar daar kom ik wel uit.

Categorieën
Archief