Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Kofferklep gehaald bij Neuffer

Vandaag een kofferklep gehaald in duitsland bij neuffer. De klep die op de auto zat was over het geheel ingedeukt. Met veel plaatwerken is dat wel te corrigeren, maar dat zijn arbeidsuren en dus is het goedkoper om een nette klep te zoeken. Na een tijdje zoeken in Nederland kon ik niet echt een goede klep vinden voor een fatsoenlijke prijs. Waarschijnlijk heb ik dan op de verkeerde plaatsen gezocht. Na wat mailwisselingen bleken zij late 1972 kleppen te hebben. Dus op een middagje maar even naar Göttingen gereden. Daar aangekomen bleken ze net naar een nieuwe loods te zijn verhuisd. Ook zij moesten nogal zoeken in het nieuwe magazijn naar de kofferkleppen. Maar inderdaad ze hadden er genoeg. Er vriendelijk hebben ze met alle tijd mij aan de mooiste klep geholpen die ze hadden. Ben er echt blij mee.

Afgerekend en weer het ritje naar huis.

De klep is bij VW airhouse met veel enthousiasme ontvangen.

 

Categorieën
Archief