Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Auto naar VW airhouse in hillegom gebracht

Na wat stuinen op het internet kwam ik een ghia in het project overzicht van kaagkevers tegen. Die was in een nog slechtere staat. De foto’s stralen vakmanschap af en dat is nou precies waar ik naar op zoek was.

Voor het transport heb ik een auto transporter gehuurd. Onderweg naar hillegom sprong een van de lussen over het achterwiel los. Verder niets gebeurd. Je moet soms een beetje mazzel hebben. Nadat ik die weer vast had gezet ben ik verder gereden.

Bij de garage werd ik ontvangen door een wel erg herder die me netjes heeft begeleid. Was wel een aardig beest. Zat de hele tijd kriebeltjes te vragen.

Toen ik weer thuis was stond de Ghia al op facebook. Wat een transparantie, dat heb ik wel gemist het afgelopen jaar.

 

Categorieën
Archief