Een blog over het opknappen van een Karmann Ghia

Garagebox gekocht

Om aan de Karmann Ghia te kunnen sleutelen heb ik afgelopen week een garagebox gekocht. Ik ben daar helemaal blij mee.

Het is een grote box van 3.2m breed, 10 meter lang en 3.8m hoog. Voor de helft hangt er een vliering in, maar deze zit nu nog te laag. Verder is er  stroom aanwezig. In elke hoek zit een wandcontact doos. En er zitten meerdere TL buizen in. Alles hangt op 1 groep met een aanstluitwaarde van 16A. Goed genoeg om op te kunnen lassen. Verder is er nog een spoelbak afvoer en koud water.

Om er langer te kunnen zijn is er zelfs een toilet aanwezig. Die is echter wel gemeenschappelijk met andere garagebox eigenaren.

 

Als de Garagebox op naam is gezet zal de vliering een van de eerste dingen worden die moeten worden aangepast. Het staat een stuk plezieriger als die niet op 15cm boven mijn hoofd zweeft. Tweede zal zijn om de vloer in een coating te zetten zodat de betonvloer beter schoon te houden is. Daarna werkbank en ander gereedschap verhuizen en kan het sleutelen beginnen.

In de afgelopen winters stond de auto steeds ver weg en moest ik veel te lang rijden om grote dingen aan te pakken. De helft van het gereedschap ligt dan thuis en ja natuurlijk heb je dan iets nodig dat er niet is…..

 

Kortom Helemaal Blij!

 

 

Categorieën
Archieven